VAŽNO UPOZORENJE ZA ''GROBARE'': Ako se desi i najmanji incident protiv Reala, isprazniće se cela dvorana

Novosti online

30. 04. 2023. u 09:35

Košarkaši Partizana vode rezultatom 2:0 u seriji protiv Real Madrida, a prvu meč loptu imaće već u utorak, kada će pred krcatom Arenom njihovi ljubimci istrčati na parket i pokušati trijumfom da zakažu let za Kaunas i fajnl-for.

ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ ЗА ГРОБАРЕ: Ако се деси и најмањи инцидент против Реала, испразниће се цела дворана

Foto: Katarina Mihajlović

Direktor ''Štark arene'' Goran Grbović u intervjuu za Mozzart Sport istakao je da u utorak ne sme da se dogodi ni najmanji incident.

- Slušajte ovako, znam jednu stvar, ako bude neki incident, uleti neki predmet ili ne daj Bože neko se zbog toga povredi, kompletne tribine se prazne za 45 minuta, a četvrta utakmica se igra bez publike. Zato, pamet u glavu. Podržite Partizan, svoj klub u ovom istorijskom momentu. Real je na kolenima, a Željkov tim je pokazao od čega je satkan i šta može da uradi -  istakao je Grbović.

Bivši košarkaš Partizana je istakao i to da će kontrolori Evrolige biti na meču, i ponovo istakao vžnost meča koji se igra ovog utorka.

- Sramotne kazne koje pokazuju kao da je Partizan nešto započeo, a nije. Ipak, to je sada gotovo. Niti može niti ima potrebe da se vraća na to. Dolazi nova utakmica koja mora da prođe odlično na svim aspektima. Partizan zaista ima priliku da uradi nešto neverovatno, ali treba misliti i na budućnost. Ne prestaje da se igra košarka posle ove sezone. Ovakav projekat Partizana treba da traje deceniju, cela srpska košarka treba da profitira od ovoga što radi Željkov tim, a radi nešto zaista veliko.

BONUS VIDEO: MADRID TO NE PAMTI: "Grobari" napravili feštu u prestonici Španije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)