GODINE SU SAMO BROJ: "Kralj" vlada i sa 38, nestvarna serija Lejkersa!

Novosti online

29. 04. 2023. u 08:39

LOS ANĐELES Lejkersi su nakon plej-ina i plasmana u plej-of uspeli da savladaju Memfis Grizlise (125:85) i tako ukupnim rezultatom u seriji 4:2 zakažu duel sa boljim iz meča Golden Stejt Voriorsi - Sakramento Kingsi.

ГОДИНЕ СУ САМО БРОЈ: Краљ влада и са 38, нестварна серија Лејкерса!

Tanjug/AP

Kingi su dobili šesti meč, te će o tome ko će na megdan jezerdžijama odlučiti majstorica. Kingsi su se vratili u plej-of nakon 16 godina pauze i pokazali da nisu tu zalutali slučajno.

U Kripto areni Lejkersi su već nakon 12 minuta igre imali dvocifrenu prednost koja je do sredine druge išla na 20 poena (49:29). Ostatak meča rutinski su rešili.

Na kraju ne najbolji u pobedničkom sastavu bio bek Dianđelo Rasel sa 31 poenom, a 38-godišnji Lebron Džejms je na parketu proveo 31 minut – znatno manje nego u nekim prethodnim mečevima serije. Četvorostruki NBA šampion je zabeležio 22 poena, 5 skokova i 6 asistencija.

Tanjug/AP

Entoni Dejvis je upisao 16 poena i 14 skokova za zlatno-ljubičaste, a Ostin Rivs je dodao 11.

O potpunom sivilu u redovima Memfisa najbolje govori činjenica da je najefikasniji igrač utakmice bio Španac Santi Aldama, koji je prethodno u prvih pet utakmica serije postigao ukupno 23 poena. Sada je imao 16 poena i 5 skokova.

„Ledeno“ šutersko veče imali su glavni poenteri Grizlija – Dža Morent je postigao 10 poena, a Dezmond Bejn 15 poena.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu