SRBIN DOŽIVOTNO IZBAČEN IZ KOŠARKE: Bivši saigrač Nikole Jokića dobio neverovatnu kaznu

Novosti online

27. 04. 2023. u 14:47

NEKADAŠNjI igrač Mege i bivši saigrač Nikole Jokića Saša Avramović dobio je kaznu doživotne zabrane igranja od strane FIBA zbog navodnog rušenja integriteta igre, klađenja i nameštanja rezultata.

СРБИН ДОЖИВОТНО ИЗБАЧЕН ИЗ КОШАРКЕ: Бивши саиграч Николе Јокића добио невероватну казну

Foto: AP

Prema pisanju sportskih portala u Slovačkoj, gde je Avramović poslednjih godina sa velikim uspehom nastupao, FIBA tvrdi da se prilikom izricanja ove sankcije rukovodila prikupljenim dokazima, ali se ne navode nigde konkretni slučajevi gde se vidi umešanost Srbina.

- FIBA je donela tešku odluku. Avramoviću je doživotno zabranjeno učešće na takmičenjima koja se organizuju pod zastavom Međunarodne košarkaške federacije. Dokazali su da je kriv zbog kršenja etičkog kodeksa i integriteta, klađenja i manipulacije takmičenjima - prenosi specijalizovani košarkaški portal Basket.sk.

Srpski bek-krilo, koji je igrao za čačansku Mladost, Megu, Vršac i Kumanovo pre nego što je zaigrao u Slovačkoj, bio je povod obraćanja i košarkaške federacije te zemlje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!