HITNO SAOPŠTENJE SA MALOG KALEMEGDANA: Crvena zvezda se oglasila o "slučaju Fakundo Kampaco"

Novosti online

23. 04. 2023. u 17:51

POJAVILA se u toku dana informacija da se košarkaš Crvene zvezde Fakundo Kampaco dogovorio sa Real Madridom i da će od naredne sezone nastupati za "kraljeviće". Klub sa Malog Kalemegdana se oglasio saopštenjem u vezi Argentinca.

ХИТНО САОПШТЕЊЕ СА МАЛОГ КАЛЕМЕГДАНА: Црвена звезда се огласила о случају Факундо Кампацо

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

Iz crveno-belog tabora su demantovali da omaleni plejmejker ima bilo kakav dogovor sa bivšim klubom.

- KK Crvena Zvezda ovim putem nakon novih glasina i dezinformacija koje su "ekskluzivno" u nedelju 23.04.2023. godine preneli pojedini mediji pozivajući se na izvesni "dobro obavešteni" španski portal  – da je Fakundo Kampaco igrač našeg kluba, i da nikakvih pregovora u martu (u Barseloni) oko njegovog odlaska u drugi klub nije bilo.

Ovom prilikom podsećamo javnost da se status našeg igrača u odnosu na njegovu izjavu datu srpskim medijima pre samo 10 dana nije promenio:

"Nismo pričali o mom statusu još, još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti", rekao je igrač Crvene zvezde Fakundo Kampaco.

KK Crvena Zvezda nema nameru više da reaguje i demantuje brojne glasine i dezinformacije ovim povodom, a prvi tim se maksimalno okreće ostalim obavezama i završnicama u ABA ligi i srpskoj Superligi – sa Fakundom Kampacom u timu - stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Podsetimo, crveno-beli sutra od 18 sati igraju odloženu utakmicu 3. kola ABA lige protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani, čime će biti spuštena zavesa na ligaški deo regionlanog takmičenja.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!