"JOKIĆ MORA DA SE DOKAŽE": Amerikanac tvrdi, sjajna mu je statistika, ali...

Novosti online

14. 04. 2023. u 15:41 >> 15:49

NOVINAR američkog ESPN-a Alan Han govorio je o pritiscima u NBA ligi. Smatra da je Nikola Jokić pod najvećim pritiskom od svih igrača da osvoji titulu.

ЈОКИЋ МОРА ДА СЕ ДОКАЖЕ: Американац тврди, сјајна му је статистика, али...

Foto AP

Han je u emisiji "Get up" govorio o košarkašima koji su pov pritiskom osvajanja titule, a vrh njegove liste od pet igrača predvodi Nikola Jokić.

Na petu poziciju stavio je Džejsona Tejtuma, a potom slede Džejms Harden, Džoel Embid i Kris Pol.

 Na kraju, Han je na prvo mesto košarkaša koji su pod najvećim pritiskom, odnosno koji moraju da osvoje titulu ove sezone, stavio Nikolu Jokića. Objasnio je i zašto.

- Kada ste košarkaš koji je osvojio dve uzastopne MVP nagrade, kada beležite takve brojke i dominirate u regularnom delu sezone, onda je vreme da osvojite titulu. Možda ne želite taj pritisak, ne tražite taj pritisak, ali dve godine zaredom nosi krunu najboljeg košarkaša. Tim mu je prvi na Zapadu, većinu vremena su na tom mestu, vreme je da Nikola Jokić dokaže da ti brojevi (u ligaškom delu) mogu voditi ekipu do timskog uspeha (titule). Ukoliko se to ne desi, ulazi polako u grupu u kojoj je čovek na četvrtom mestu (Džejms Harden). Sjajna statistika, ali bez timskog uspeha, rekao je Han.

NBA plej-of kreće u subotu 15. aprila, a Denver Nagetsi u prvoj rundi igraće protiv boljeg iz susreta Minesota – Oklahoma. Utakmica između dve ekipe igra se u noći između petka i subote (03.30).

Ranije istog dana, u 01.00, igraju Majami Hit i Čikago Bulsi, a pobednik tog susreta igraće protiv Milvoki Baksa.    

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)