LEBRON DŽEJMS JE I POSLE 20 GODINA U NBA ''GLADAN'' POBEDA: ''Dobar je osećaj kada ste u plej-ofu''

Novosti online

12. 04. 2023. u 14:11

Košarkaš Los Anđeles lejkersa Lebron Džejms izjavio je posle utakmice sa Minesotom da je ekipa srećna što je obezbedila plej-of NBA lige, prenosi ESPN.

ЛЕБРОН ЏЕЈМС ЈЕ И ПОСЛЕ 20 ГОДИНА У НБА ГЛАДАН ПОБЕДА: Добар је осећај када сте у плеј-офу

FOTO: AP/Tanjug

 Los Anđeles lejkersi pobedili su sinoć ekipu Minesote sa 108:102, u utakmici NBA plej-ina. Džejms je ubacio 30 poena, uz 10 skokova, šest asistencija i pet izgubljenih lopti.

- Neki analitičari su izračunali da imamo šanse 0,2 odsto da se plasiramo u plej-of, kada smo imali seriju od dve pobede u 10 mečeva. To je sve što smo tražili, šansa da preokrenemo sezonu i dođemo u priliku da se borimo za trofej Lerija O’Brajena - rekao je on.

- Bila je ovo jedna prava plej-of utakmica. Intenzitet, atmosfera. Sve je bilo kao u doigravanju. I sudije su nas pustile da igramo. Dobar je osećaj kada se osećate da ste u plej-ofu. Međutim, protiv Memfisa nas očekuje drugačiji zadatak. Imamo dan odmora, a onda se pripremamo za Grizlise - izjavio je Džejms.

 

BONUS VIDEO: DILEME NIJE BILO: Zbog ovoga je prekinuta utakmica Čukarički - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)