„BELI“ U CRNOJ SERIJI: U Kraljevu košarkaši Sloge poraženi od Novog Pazara - 70:79

G. ĆIROVIĆ

18. 03. 2023. u 22:21

Košarkaši kraljevačke Sloge još jednom su neprijatno iznenadili svoje navijače izgubivši i drugu uzastopnu prvenstvenu utakmicu u novoj hali kraj Ibra.

„БЕЛИ“ У ЦРНОЈ СЕРИЈИ: У Краљеву кошаркаши Слоге поражени од Новог Пазара - 70:79

G.Šljivić

Bodove iz Kraljeva potpuno zasluženo je odneo i Novi Pazar koji je u komšijskom derbiju 26. kola „Admiral bet Košarkaške lige Srbije“ slavio pobedu - 79:70 (23:20, 21:23, 20:12, 15:15).

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Bogdan Mikavica sa 22, Džošua Nikolas i Asmir Numanović sa po 12 poena, dok je u redovima Kraljevčana Dimitruis Andervud postigao 16, a Đorđe Simeunović 14 koševa.

Računajući regionalnu ABA i domaću KLS, bio je ovo peti uzastopni poraz Sloge koja se očigledno nalazi u crnoj seriji. Već u sredu, u zaostaloj utakmici 23. kola, „beli“ će ugostiti OKK Beograd, a potom u 27. kolu Zlatibor, dok će Novi Pazar, u takođe zaostaloj utakmici, najpre gostovati u Zemunu ekipi Mladosti, a potom i Metalcu u Valjevu u redovnom kolu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna