KOMŠIJSKI DERBI: U novoj hali kraj Ibra Sloga dočekuje Novi Pazar

G. ĆIROVIĆ

17. 03. 2023. u 12:32

Posle četiri uzastopna poraza, u regionalnoj i domaćoj ligi, košarkaši kraljevačke Sloge pokušaće da se pred svojim navijačima vrate na pobednički kolosek i prekinu crnu seriju.

КОМШИЈСКИ ДЕРБИ: У новој хали крај Ибра Слога дочекује Нови Пазар

G.Šljivić

U 26. kolu „Admiral bet Košarkaške lige Srbije“ Sloga će sutra (19.30) na parketu nove hale sportova kraj Ibra u komšijskom derbiju ugostiti ekipu Novog Pazara.

Kraljevčani su do sada, uz meč manje, ostvarili po 12 prvenstvenih pobeda i poraza, dok se gosti iz Novog Pazara sa sedam pobeda i 17 poraza, uz takođe jednu odloženu utakmicu, bore za opstanak u ovom rangu takmičenja.

U prethodnih pet međusobnih duela rivala iz komšiluka, kraljevački „beli“ su slavili dva, a Novopazarci tri puta, pa se u taboru Sloge nadaju da će sutrašnjom pobedom izjednačiti ovaj skor.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024