POTPUNO NEOČEKIVANO: Dejvid Robinson gledao meč druge izraelske lige

V. P.

23. 02. 2023. u 16:45

ŠTA radi Dejvid Robinson, jedan od najboljih centara u istoriji košarke, na utakmici druge izraelske lige?

ПОТПУНО НЕОЧЕКИВАНО: Дејвид Робинсон гледао меч друге израелске лиге

foto: Tviter

Popularni "admiral", dvostruki NBA šampion sa timom San Antonija (1999, 2003), MVP lige (1995) i desetostruki ol-star, prisustvovao je meču Netanje i Aškelona u drugom rangu nacionalnog takmičenja. Razlog je to što njegov sin Džastin igra za ekipu Netanje, koja je u ovom meču pobedila posle produžetka sa 105:101. Naslednik je ostvario učinak od osam poena i sedam skokova. 

- Bilo je zabavno, ovi momci igraju čvrsto - rekao je Robinson. - Nismo bili u prilici da dođemo ranije, sada smo ga videli uživo, videli koliko je izrastao i ojačao. Nikada nemojte da stavljate lični teret na svoju decu, pokušajte da ih pustite da se sami razvijaju. Posmatrati ih kako postaju ljudi je nešto fantastično.

Robinson se očigledno drži svog načela, jer nema dileme da bi slavno ime njegovog oca omogućilo Džastinu da igra u bilo kom nacionalnom programu.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona