JOKIĆ PRIZNAO ŠTA NE VOLI I OTKRIO KOGA BI SPASAO TOKOM APOKALIPSE: "On bi nam pomogao da se nešto nosi i uhvati neku životinju da se pojede"

Tanjug

19. 02. 2023. u 11:30

KOŠARKAŠ Denvera i srpski reprezentativac Nikola Jokić priznao je da mu smeta svakodnevna pažnja medija.

ЈОКИЋ ПРИЗНАО ШТА НЕ ВОЛИ И ОТКРИО КОГА БИ СПАСАО ТОКОМ АПОКАЛИПСЕ: Он би нам помогао да се нешто носи и ухвати неку животињу да се поједе

FOTO: FIBA.Basketball

Jokić je u Solt Lejk Sitiju razgovarao sa novinarima uoči Ol-star meča NBA lige.

- Govorimo iste stvari skoro svakog dana. Dosađujemo ljudima sa istim odgovorima. Ako kažeš nešto jednom nedeljno ili dvaput mesečno, to je dovoljno - rekao je Jokić.

Srpski košarkaš je kazao da ne voli da ima status zvezde.

- Mediji i status zvezde. To ne volim, sve ostalo je u redu - naglasio je srpski košarkaš.

Jokić je naveo da ne može da vodi normalan život pošto ga svi prepoznaju na ulici.

- Svi te prepoznaju na ulici. Ne možeš da vodiš normalan život. Postavlja te u poziciju da budeš nešto što nisi. Neki to vole, neki žive sa tim. To je do osobe -  istakao je Jokić. 

On je odgovorio i na pitanje novinara kog bi saigrača spasao ako bi došlo do apokalipse.

- Vlatka Čančara. On je pre svega jedan od mojih najboljih prijatelja. I možda Arona Gordona, koristili bismo njegovu snagu ako treba nešto da se nosi, ako treba da uhvatimo neku životinju da pojedemo, ili tako nešto -  rekao je košarkaš Denvera.

Jokić je dvostruki MVP NBA lige. Srpski košarkaš po peti put u karijeri učestvuje na Ol-star meču NBA lige.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - govor saigračima iz reprezentacije koji će se pamtiti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici