PARTIZANOVI NESTVARNI PROCENTI: Naneli prednjači, čak petorica igrača šutiraju iznad 50 posto za tri poena

Novosti online

13. 02. 2023. u 16:17 >> 16:28

Partizan je ubedljivo savladao Borac iz Čačka u okviru 19. kola ABA lige rezultatom 114:84, a crno-beli su i u ovoj utakmici nastavili sa nestvarnom realizacijom šuta.

ПАРТИЗАНОВИ НЕСТВАРНИ ПРОЦЕНТИ: Нанели предњачи, чак петорица играча шутирају изнад 50 посто за три поена

FOTO: M. Vukadinović

Partizan je drugi najefikasniji tim Evrolige, crno-beli su postigli 2003 poena na 23 odigrana meča, jedino je šampion Grčke Olimpijakos efikasniji sa 2048 postignutih poena.

U ABA ligi su crno-beli bez premca, postigli su 1803 poena na 19 odigranih mečeva, a Partizan ima čak petoricu igrača koji šutiraju iznad 50 posto za tri poena u regionalnoj ligi ove godine.

Džejms Naneli je na 59,3 posto, Zek Lidej na 54,2, Jam Madar i Dante Egzum imaju isti procenat od 53,8, dok je Aleksa Avramović na 52,4.

Definitivno je Željko Obradović ''zategao'' odbranu u poslednje vreme, a napadački  arsenal beogradskih crno-belih deluje fenomenalno, što ovi procenti i pokazuju.

Zanimljiv podatak je da je kapiten Partizana Kevin Panter među najlošijima kada je procentat šuta za tri poena u pitanju sa ''samo'' 39,2 posto.

Partizanu sledi Kup Radivoja Koraća koji je na programu od 15. do 18. februara.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)