ZVEZDA POSEDUJE KOŠARKAŠKI BISER! "Delije" od sada prate i OKK Beograd: Nikola Topić blista u KLS ligi

Novosti online

23. 01. 2023. u 20:21

NAVIJAČI Crvene zvezde od skora imaju razloga i da prate utakmice OKK Beograda, za koji na pozajmici sa Malog Kalemegdana igra mladi biser srpske košarke, Nikola Topić. Klonferi su danas poraženi od Mladosti iz Zemuna rezultatom 80:79, a naslednik legendarnog Milenka Topića blistao je na parketu.

ЗВЕЗДА ПОСЕДУЈЕ КОШАРКАШКИ БИСЕР! Делије од сада прате и ОКК Београд: Никола Топић блиста у КЛС лиги

FOTO: KK Crvena zvezda/Đorđe Kostić/ABA liga

Izabranici Dragana Jakovljevića u poslednjih devet prvenstvenih utakmica upisali su čak osam trijumfa i došao do odnosa pobeda i poraza 10-9, nakon jako lošeg starta KLS šampionata. Sa druge strane, OKK Beograd je prekinuo niz od tri trijumfa i sada su na 9-10.

Vodio je sastav Vuleta Avdalovića tokom najvećeg dela meča, ali u drugoj polovini poslednje deonice domaćin preuzima vođstvo. U finišu je Džonatan Dejvis mogao da osigura pobedu za Mladost, ali je promašio dva bacanja, a na suprotnoj strani priliku da "ukrade" pobedu imao je makedonski veteran Predrag Samardžiski koji je bio neprecizan za dva poena.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Dejvis sa 24 poena (9/16 iz igre, 3/7 penali), 3 skoka, 4 asistencije i 3 izgubljene lopte. Dušan Radosavljević imao je 15 skokova.

U poraženom timu istakao se plejmejker Nikola Topić, koji je sezonu počeo u Crvenoj zvezdi i od koga se očekuje da bude nova zvezda stvorena u fabrici talenata sa Malog Kalemegdana.

On je ubacio 22 poena (8/12 iz igre, 4/4 penali) i zabeležio 3 skoka i 5 asistencija. Andrija Jelavić dodao je 16 poena za OKK Beograd.

U narednom kolu OKK će ugostiti Vršac, a Mladost će igrati u Subotici protiv Spartaka.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!