KOŠARKAŠKI POTRES U LOS ANĐELESU: Bogdanović stiže da spase Lejkerse

Novosti online

15. 01. 2023. u 10:31

Kako prenose američki mediji, Bojan Bogdanović je blizu prelaska u Los Anđeles Lejkerse.

КОШАРКАШКИ ПОТРЕС У ЛОС АНЂЕЛЕСУ: Богдановић стиже да спасе Лејкерсе

FOTO: AP/Tanjug

Kako prenosi ''lakersdaily'' Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović uskoro bi mogao da napusti Detroit, a trebalo bi da se preseli u toplije krajeve, u Kaliforniju.

Nakon što je napustio Jutu Džez, Bogdanović je potpisao dvogodišnji ugovor sa Detroitom, a s obzirom da Pistonsi odavno nisu šta su nekada bili, i da beleže lošije rezultate moguć je trejd.

Za njega su zainteresovani LA Lejkersi koji nameravaju da se reše Rasela Vestbruka. Nema sumnje da bi Lebronu Džejmsu značila podrška dobrog šutera u pokušaju da "jezerdžije" vrati na vrh. Hrvatski bek postiže ove sezone u proseku 20.3 poena, 3.6 skokova i 2.4 asistencije po meču.

Beck je prokomentarisao.

- Čuo sam da su Lejkersi i Pistonsi razgovarali o dogovoru koji bi uključivao i Bogdanovića i Nerlensa Noela. Pošto Pistonsi zahtevaju sredstva na draftu u bilo kom dogovoru za Bogdanovića, na neki način je dato da će Lejkersi morati da predaju pik u prvom krugu da bi sklopili dogovor. Možda naprave drugi dogovor da dodatno ojačaju rotaciju. Da li će biti voljni da razmene oba izbora koja trenutno ispunjavaju uslove za trgovinu? Smisao oko lige je da neće. Ali videćemo.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao