OVAKAV MEČ NBA LIGA NIJE VIDELA DECENIJAMA! Nestvarna igra Dončića i dva produžetka za infarkt! (VIDEO)

Novosti online

13. 01. 2023. u 08:27

SPEKTAL! Tako se može opisati pobeda Dalas maveriksa nad Los Anđeles lejkersima. Košarkaši tima iz Teksasa slavili su nakon dva produžetka i dve "lude" trojke Luke Dončića - 119:115.

ОВАКАВ МЕЧ НБА ЛИГА НИЈЕ ВИДЕЛА ДЕЦЕНИЈАМА! Нестварна игра Дончића и два продужетка за инфаркт! (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Novi tripl-dabl ostvario je Dončić. Svoj tim vodio je do pobede sa 35 poena, 14 skokova i 13 asistencija. Dugo će se govoriti o dve trojke koje je ubacio za spas Dalasa. Prvu koja je donela produžetke, a potom drugu, koja je donela drugi produžetak.

A u tom drugom je Spenser Dinvidi bio heroj sa četiri vezana poena, u situaciji kada je Dalas otišao na 118:113. Prethodno su Lejkersi imali vođstvo od 113:112, da bi Dončić polaganjem vratio prednost Maveriksima.

Lejkerse je pobede koštao očajan šut za tri poena, jer su ubacili samo sedam trojki. Lebron Džejms se propisno ispromašivao u finišu, dok su Rasel Vestbruk i Gejbrijel držali ekipu u prvom produžetku.

Kristijan Vud je sa 24 poena i 14 skokova takođe bio bitna figura u redovima Dalasa. Tim Hardavej Junior je imao 22 poena i osam skokova, dok je Dinvidi na kraju sakupio 17 poena. Od toga smo videli dva sjajna zakucavanja u produžecima.

S druge strane, Džejms je imao 24 poena, 16 skokova i devet asistencija. Vestbruk je bio najefikasniji sa 28 poena, Gejbrijel je dodao 14, Nan je ubacio 12, a Brajant jedan manje.

Rezultati NBA mečeva

Filadelfija seventisiksers – Oklahoma Siti tander 114:133;

Bruklin nets – Boston seltiks 98:109;

Majami hit – Milvoki baks 108:102;

Toronto reptors – Šarlot hornets 124:114;

Los Anđeles lejkers – Dalas maveriks 115:119;

Portland Trejl blejzers – Klivlend kavalirs 113:1119.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISTKINjA: Objavljena lista zarada za 2022.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!