BIVŠI NBA IGRAČ PROMENIO MIŠLJENJE: Ipak nije Dončić, Jokić je MVP

Novosti online

04. 01. 2023. u 08:53

Kendrik Perkins, analitičar ESPN-a i bivša zvezda NBA lige, smatra da i pored fenomenalnih partija Dončića, Nikola Jokić zaslužuje treći put zaredom da odnese nagradu za najkorisnijeg košarkaša sezone.

БИВШИ НБА ИГРАЧ ПРОМЕНИО МИШЉЕЊЕ: Ипак није Дончић, Јокић је МВП

FOTO: AP/Tanjug

Velika je borba oko MVP nagrade, kao i svake godine nekoliko je ozbiljnih kandidata, a ove sezone su se izdvojila trojica - Nikola Jokić, Luka Dončić i Džejson Tejtum.

I pored sjajnih partija Tejtuma, ipak su glavni kandidati Luka i Nikola, a Kendriks Perkins je rekao da je Jokić ipak favorit broj jedan po njegovom mišljenju.

- Luka nije glavni kandidat za MVP-ja, znam da igra inspirišuću košarku i jeste u top pet zbog Dalasovog rekorda, ali moj glavni kandidat je Jokić, da bi potom dodao:

- Trenutno mi je Jokić broj jedan, znam da menjam favorite kako vetar duva, i to je okej, ali idem sa Jokićem sve dok mu neko ne uzme MVP nagradu.

- Samo pogledajte, skoro 26 poena u proseku, 10,5 skokova, i na putu je da beleži tripl-dabl u proseku. Kada sam video kako je odigrao protiv Bostona, dominirao je, igra sjajno i glavni je kandidat za MVP-ja - zaključio je Perkins.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona