JOKIĆ SE VRATIO NA MESTO KOJE MU PRIPADA: Nikola preuzeo prve mesto u MVP trci, Dončić napravio najveći skok

Novosti online

30. 12. 2022. u 16:50 >> 16:56

NAJBOLjEM košarkašu sveta Nikoli Jokiću 40 poena, sedam skokova i šest asistencija nij bilo dovoljno da dovede Denver do pobede u okršaju sa Sakraentom, ali mu jeste bilo dovoljno da preuzme lidersku poziciju u trci za MVP nagradu.

ЈОКИЋ СЕ ВРАТИО НА МЕСТО КОЈЕ МУ ПРИПАДА: Никола преузео прве место у МВП трци, Дончић направио највећи скок

FOTO: AP/Tanjug

Drugi put u poslednje tri utakmice, a treći na poslednja četiri meča Jokić je postigao 40 ili više poena, ali to nije bilo dovoljno za šesti uzastopni trijumf Nagetsa.

Ali jeste da Jokić sa drugog izbije na prvo mesto u MVP trci. Dosadašnjeg lidera Janisa Adetokumba, koji se poput Jokića bori za treći MVP naslov, pretekli su i Džejson Tejtum, koji je sa treće pozicije prešao na drugu, Luka Dončić koji je bio sedmi a sada je treći, dok je Kevin Durent ostao četvrti, ali je sada ispred Janisa koji je pao na peto mesto.

Slede Džoel Embid, Zajon Vilijamson, Dža Morant, Džejlen Braun i Donovan Mičel.

Nikola je ove sezone do sada odigrao 31 utakmicu na kojima je 24 puta ostvario dabl-dabl a sedam puta tripl-dabl. U proseku beleži 25,7 poena; 10,8 skokova i 9,4 asistencije.

BONUS VIDEO - Aleksandar Mitrović u Areni gleda evroligaški večiti derbi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave