ZVEZDA DOČEKUJE ZADAR U ŠESTOM KOLU ABA LIGE: Melem za evrorane

G. K.

07. 11. 2022. u 13:16

NEMA ništa lepše nego pobedom zalečiti sve rane koje su nastale u evropskim bitkama.

ЗВЕЗДА ДОЧЕКУЈЕ ЗАДАР У ШЕСТОМ КОЛУ АБА ЛИГЕ: Мелем за евроране

FOTO: M. Vukadinović

Tako misle svi u taboru Crvene zvezde pred današnji dolazak Zadra, u šestom kolu regionalne ABA lige (18.00).

Crveno-beli posle poraza od Monaka u Kneževini (85:77), kojim su dopisali peti neuspeh u Evroligi, u okršaju sa hrvatskim predstavnikom traže zadržavanje nepobedivosti na jadranskom horizontu.

- Odlično su počeli sezonu sa tri pobede, vodi ih iskusan trener, a ekipa je selektirana tako da igra čvrsto, sa puno kontranapada. Sigurno da na prvom mestu moramo da odgovorimo istom merom na energiju koju će pokazati naš protivnik i da ih uvedemo u naš ritam. Uz prednost domaćeg terena, to je put koji vodi ka dobrom rezultatu - izričit je trener Vladimir Jovanović pred današnji duel.

Slično mišljenje o narednom rivalu ima i mladi Dalibor Ilić, koji bi danas trebalo da dobije značajnije minute.

- Očekuje nas utakmica sa iskusnom ekipom koja zna da igra ABA ligu. Svaki meč nakon teške utakmice u Evroligi je izazov, ali naše je da odigramo čvrsto, dobro i dođemo do važnih bodova koji će nam značiti u nastavku.

Odmah po okončanju ovog duela, srpski i regionalni šampion će krenuti sa pakovanjem prtljaga za novo evropsko gostovanje koje dolazi za tri dana protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Put turske prestonice će krenuti sa skraćenom rotacijom, pošto će se nacionalnom timu pridružiti Nemanja Nedović, Ognjen Dobrić, Nikola Topić i eventualno Luka Mitrović, ako bude bio dovoljno oporavljen da pomogne. 

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)