"ČOVIĆ JE USPEŠAN, OBOŽAVA KOŠARKU": Kakve reči bivšeg centra Partizana o predsedniku Zvezde

Novosti online

25. 10. 2022. u 11:57

Nekadašnji košarkaš Partizana, sa kojim je otišao na F4 Evrolige u Parizu, Aleks Marić govorio je za "Mocartsport" o očekivanjima za narednu sezonu, ali i o vodećim ljudima naša dva najveća košarkaška kluba.

ЧОВИЋ ЈЕ УСПЕШАН, ОБОЖАВА КОШАРКУ: Какве речи бившег центра Партизана о председнику Звезде

Nebojša Čović / Foto N. Paraušić

- Naravno da pratim dešavanja u srpskoj košarci, a naročito u Partizanu. Mislim da je vreme da Partizan prekine Zvezdinu dominaciju na domaćim prostorima i u regionu i smatram da ima tim i trenera koji to mogu da urade - kaže Aleks Marić.

Srbin, sa australijskim pasošem, nastavlja da sipa komplimente na račun Partizana.

- Željko je počeo svoju drugu godinu od povratka u klub i formirao je tim kakav je želeo. Mislim da se kockice sklapaju i da će tok sezone pokazati da se struja polako okreće na stranu Partizana. Ali, da budem iskren, ima i Zvezda sjajnu ekipu. Neće Partizanu biti lako da dođe do cilja i vrati titule u Srbiji i na Jadranu. Biće sigurno velika borba, ali sam siguran da se odnos snaga menja na stranu crno-belih.

Foto arhiva VN

 

Marić odlično poznaje Obradovića koji mu je bio trener u Panatinaikosu, ali i Nebojšu Čovića sa kojim je vodio borbe na Jadranu.

- Znam Željka, bio mi je trener i sto posto sam siguran da će dati sve od sebe da napravi vrhunske rezultate s Partizanom, kako u Evroligi, tako i na Jadranu i u domaćem takmičenju. Takođe, i predsednik kluba Ostoja Mijailović će učiniti sve da tako bude. I Zvezda ima Nebojšu Čovića, koji je uspešan čovek i obožava košarku.

Bonus video: BRAVURE GOLMANA: Dragan Rosić odbranama na meču Radnički Niš - Crvena zvezda "nervirao" šampiona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda