SVET SE SMEJE KAPITENU ZVEZDE: Evroliga nešto ovako ne pamti (FOTO)

Novosti online

22. 10. 2022. u 11:03

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su sinoć u Madridu od Reala sa 72:56 (25:10, 14:20, 15:14, 18:12), u meču četvrtog kola Evrolige.

СВЕТ СЕ СМЕЈЕ КАПИТЕНУ ЗВЕЗДЕ: Евролига нешто овако не памти (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Jedini dvocifreni kod Zvezde bili su Bendžamin Bentil sa 15 i Luka Vildoza sa 10 poena. Međutim, posebnu ulogu na društvenim mrežama ima Branko Lazić, kapiten šampiona Srbije je uradio nešto što se ne pamti u Evroligi.

Naime, on je protiv Reala za 17 minuta i pet sekundi na terenu, uspeo da nema apsolutno nikakav učinak. Laziću je nula stajala u svim statističkim kolonama, osim indeksa koji pokazuje kako je ekipa igrala kada je on na terenu, a to je bilo minus 12.

Kapiten Zvezde nije šutirao na koš, nije imao niti jedan skok ili asistenciju, čak nije ni fauliran, ali nije ni napravio faul. Nije imao ukradenu, ni izgubljenu loptu, nikoga nije blokirao, ali nije bio ni blokiran. 

Kada se sve sabere i oduzme, te kada se vidi da je na terenu proveo skoro pola utakmice, ovaj učinak dobija na značaju jer će se teško ponoviti.

Foto: Printskrin Evroliga

 

Posle meča, Lazić se našao na meti podsmeha navijača Crvene zvezde, ali i širom sveta. Podatak za rubriku "Verovali ili ne", ali ne treba zaboraviti da je u prošlosti kapiten doneo mnogo toga šampionu Srbije. Ipak, o ovoj partiji će se mnogo pričati.

U narednom kolu, Zvezda će dočekati Bajern, koji je uz crveno-bele jedina ekipa bez pobede u dosadašnjem toku takmičenja.

BONUS VIDEO: Ovako su "delije" dočekale Dejana Radonjića kao trenera Panatinaikosa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)