"NJEGA NE MOŽE DA SAČUVA JEDAN ČOVEK": Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić u fokus stavio jedno ime iz redova Efesa

Novosti online

06. 10. 2022. u 15:31

CRVENA zvezda novu evroligašku sezonu počinje iz Istanbula, gde je čeka meč sa aktuelnim prvakom Evrope Efesom. Kapiten crveno-belih Branko Lazić još jednom će predvoditi svoje saigrače u pohodu na vrh Evrope.

ЊЕГА НЕ МОЖЕ ДА САЧУВА ЈЕДАН ЧОВЕК: Капитен Црвене звезде Бранко Лазић у фокус ставио једно име из редова Ефеса

FOTO: AP

Jedan od najiskusnijih u novoj eri tima sa Malog Kalemegdana nema dilemu ko će biti najveća pretnja iz redova turskog tima po šampiona Jadrana.

- Gostujemo aktuelnom šampionu i sigurno će biti teško, s obzirom na kvalitet rivala i velika pojačanja, uz to igra se na njihovom terenu. Ali želimo da damo sve od sebe, da odigramo našu najbolju utakmicu, i naravno pokušamo da dođemo do pobede. Igraju bez Larkina, ali nas čeka veoma zahtevan zadatak, tu je Vasa Micić. On se nalazi u grupi igrača kojeg ne može da sačuva jedan čovek već je za tako nešto potreban angažman celog tima. Pritom, ne smemo da potcenimo niti jednog igrača Efesa već da igramo kako smo trenirali i planirali tokom sedmice za nam - rekao je Lazić.

Ekipa Crvene zvezde mts vraća se u Beograd u subotu u ranim popodnevnim časovima, i odmah počinje pripreme za meč sa ekipom Budućnosti koja je na programu u ponedeljak i predstavlja derbi 2.kola ABA lige.

Utakmica Efes - Crvena zvezda igra se u petak od 18.30.

BONUS VIDEO: Stefan Marković o ambicijama Zvezde u novoj sezoni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije