ZVEZDA NA PREMIJERI SEZONE PROTIV MZT Jovanović: "Znaju se naše ambicije"

Novosti online

01. 10. 2022. u 10:00

KOŠARKAŠI Zvezde započeće odbranu ABA krune večerašnjim duelom sa MZT Skopljem u hali "Aleksandar Nikolić" (20.00), što će biti debi Vlade Jovanovića u zvaničnom meču na klupi crveno-belih.

ЗВЕЗДА НА ПРЕМИЈЕРИ СЕЗОНЕ ПРОТИВ МЗТ Јовановић: Знају се наше амбиције

FOTO: M. Vukadinović

- Na otvaranju sezone igramo protiv ekipe MZT, koja je između dve sezone ojačala sastav u kome se nalazi mnogo iskusnih igrača - kaže Jovanović.

- Protivnika shvatamo maksimalno ozbiljno. Međutim, znamo šta radimo, naše ambicije su poznate, igramo na domaćem terenu. Želimo da nametnemo naš ritam od samog starta i odigramo dobru utakmicu pred našim navijačima, koje pozivam da dođu i pruže momcima podršku na početku sezone.

Izvesno je da u timu neće biti povređenog Ognjena Dobrića, neizvesno je da li će se navijačima predstaviti Nemanja Nedović i tek pristigli Miroslav Raduljica. Zvezda i prošlosezonski finalista AVA 2 lige srešće se 13. put na Jadranu, skor je 11:1 u korist crveno-belih.

- Naši ciljevi u ABA ligi se znaju - ističe kapiten Zvezde Branko Lazić.

- Očekuje nas izuzetno naporna sezona s velikim brojem utakmica. Želimo da odigramo dobar meč protiv iskusnog tima, povratnika u ligu, da se pobedom predstavimo našim navijačima na premijeri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri