FOTOGRAFIJA KOJA OHRABRUJE: Vasa Micić na nogama u društvu Novaka Đokovića (FOTO)

Novosti online

26. 08. 2022. u 08:43

Mnoge navijače košarkaške reprezentacije Srbije je sinoć zabrinula povreda Vasilija Micića koji se sredinom prvog poluvremena uhvatio za skočni zglob.

ФОТОГРАФИЈА КОЈА ОХРАБРУЈЕ: Васа Мицић на ногама у друштву Новака Ђоковића (ФОТО)

FOTO: FIBA.Basketball

Na kraju je srpski organizator igre iznet sa terena, a odmah se pristupilo tretmanu koji bi trebalo da mu zaustavi oticanje zgloba, kako je naglasio selektor Svetislav Pešić.

Ipak, dobre vesti je na svom Tviter nalogu sinoć objavio KSS gde se Vasa Micić vidi ponovo na nogama u društvu Novaka Đokovića.

Najbolji srpski teniser je iskoristio priliku da poseti naš tim nakon pobede nad Grčkom, a tu je bio i plejmejker koji se očigledno već sad bolje oseća čim je na nogama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave