"STIŽEM SA MENTALITETOM PITBULA": DŽon Holand oduševljen navijačima Zvezde

Novosti online

13. 07. 2022. u 14:44

TREĆE pojačanje Crvene zvezde ovog leta je američki košarkaš Džon Holand.

СТИЖЕМ СА МЕНТАЛИТЕТОМ ПИТБУЛА: Џон Холанд одушевљен навијачима Звезде

Foto: Printskrin/Twitter/@BasketNews_com

Holand u redove Vladimira Jovanovića dolazi nakon sjajne sezone u Bursi, u kojoj je turski tim uspeo da se domogne finala Evrokupa. U intervjuu za "Mocart sport", košarkaš nije krio oduševljenje zbog dolaska u Zvezdu.

- Čoveče, nikada nisam dobio ovoliko poruka za jedan dan. Preplavljen sam podrškom i pohvalama na društvenim mrežama. Pre nego što sam potpisao ugovor, rekli su mi da mogu to da očekujem. Ali opet… Vau…. Izgleda će ovo biti specijalna sezona - oduševljen je Amerikanac.

Kroz karijeru je poznat kao neko ko će uvek dati svoj maksimum na parketu, pa se očekuje da ostvari odličnu konekciju sa vatrenim navijačima Zvezde.

- To je nešto što radim tokom čitave karijere, uvek mogu da obećam da ću ostaviti srce na terenu. Borio sam se čitav život i ta borba me je dovela do ovde, nastaviću tako i u novom klubu. Verujem da će svi znati to da cene - rekao je Holand.


Za njega Zvezda je legendarni klub.

- Već neko vreme igram u Evropi, znam vrlo dobro šta znači Crvena zvezda u Evropi, koja prema mom mišljenju ima status legendarnog kluba, sa navijačima koji su posebni i jedinstveni u svetu košarke. Iskren da budem, to je jedna od stvari koja me je privukla da dođem u Beograd. Evo sada dok pričam se ježim, već sada želim da istrčim na teren i pokažem šta umem - izjavio je bivši igrač Burse.

Još jednom ne krije oduševljenje i navodi da će na terenu pružiti svoj maksimum.

- Srce sam spreman da ostavim na terenu, stižem sa mentalitetom pitbula. Biću sada ozbiljan, zaista sam vrlo zadovoljan i motivisan da na pravi način nastavim karijeru u Zvezdi, klubu sa renomeom i bogatom istorijom. Velika je stvar biti deo toga. Ne mislim da sam bitan lično ja ili neke moje izjave, već tim. Važno je kako ćemo da igramo kao grupa. Ja sam timski igrač, jedva čekam da sve počne - rekao je Holand.

Prokomentarisao je i dvojac koji je pre njega zadužio crveno-belu opremu. U pitanju su Nemanja Nedović i Hasan Martin.

- Znam vrlo dobro ko je došao pre mene. Pratio sam Evroligu, a odgledao sam mnogo utakmica Panatinaikosa. Nemanja je sjajan igrač, očekujem da će biti izvanredno igrati sa njim. Vidi se veliki kvalitet. Takođe i kod Hasana. Obojica su sjajni - zaključio je Holand.


BONUS VIDEO: Novak se obratio mladim teniserima
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)