NEMA SPAVANJA ZA NAVIJAČE DENVERA: Nakon što je Jokić potpisao najveći ugovor, Nagetsi mu doveli zamenu

Novosti online

01. 07. 2022. u 01:32

NAKON što je u noći između četvrtka i petka objavljeno da je naš košarkaš Nikola Jokić potpisao najveći ugovor u istoriji NBA lige, Denver nagetsi doveli su i Deandrea Džordana.

НЕМА СПАВАЊА ЗА НАВИЈАЧЕ ДЕНВЕРА: Након што је Јокић потписао највећи уговор, Нагетси му довели замену

Foto: Printskrin / nugglove.com

Klub iz Kolorada je prvog dana jula uradio veliki posao. Dvostruki MVP lige Jokić obavezao se na vernost Nagetsima produživši saradnju na još pet godina, a za to vreme će zaraditi neverovatnih 264 miliona dolara.


Nedugo posle toga, Denver je obavio još jedan sjajan posao potpisavši bivšeg "ol-star" igrača Deandrea Džordana. On će biti rezervni centar za našeg reprezentativca, nakon što je potpisao jednogodišnji angažman za veteranski minimum.
 


Džordan je prošle sezone nastupao za Lejkerse i Filadelfiju, prosečno beleživši 4,3 poena i 5,5 skokova po utakmici.

Brojke ne treba da budu merilo kada je on u pitanju, s obzirom na to da se Džordanova igra ne bazira na učinkovitosti u napadu, već u odbrani. On je poznat kao sjajan bloker i defanzivac, a to je nešto što već godinama nedostaje Denveru.

Bivši centar Klipersa dva puta je bio izabran u odbrambeni tim NBA 2015. i 2016. Dok je 2014. i 2015. bio je najbolji skakač najjače košarkaške lige na svetu.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna - fotografija MVP Jokića na Geneks kuli


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!