"SAD NEK POKAŽU DA SU MANGUPI": Duško Vujošević poslao poruku igračima Partizana pred majstoricu

Novosti online

04. 06. 2022. u 11:16

LEGENDARNI trener Partizana Duško Vujošević redovan je gost na utakmicama crno-belih. Tako je bilo i juče u duelu protiv Crvene zvezde, a on nije mogao da sakrije zadovoljstvo zbog onoga što su prikazali izabranici Željka Obradovića.

САД НЕК ПОКАЖУ ДА СУ МАНГУПИ: Душко Вујошевић послао поруку играчима Партизана пред мајсторицу

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Klub iz Humske je u četvrtoj utakmici finala AdmiralBet ABA lige pregazio večitog rivala sa 112:84, pa će majstorica odlučiti ko će osvojiti trofej.

Vujošević nikad ne želi da govori o pojedincima, ali sada je morao da istakne jedno ime.

- Odlična utakmica Partizana. Retko kada želim da ističem nekoga, ali mislim da je ulazak Radeta Zagorca potpuno okrenuo tok utakmice. Ovi igrači Partizana sada treba da pokažu da su mangupi u tuđem dvorištu i da mogu ovako da igraju i pred Zvezdinim navijačima - rekao je Vujošević i dodao:

- Mislim da su i neka dešavanja van terena povećala motivaciju do maksimuma. Ekipa je odigrala za sve čestitke. Zna se da ima još jedna utakmica, nije se moglo očekivati da to traje 40 minuta. Serija traje... Sjajna serija Lesora - zaključio je trofejni trener.

Podsetimo, peta utakmica na programu je u ponedeljak od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić", a domaćin je Crvena zvezda.

BONUS VIDEO: Čarke u Pioniru, Trifunović isključen

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona