LUKA DONČIĆ ZABUŠAVA: Slovenac sa treninga Dalasa šalje podršku "svom" Realu (FOTO)

Novosti online

20. 05. 2022. u 12:14

AKO je neko uživao u pobedi Madriđana nad Barsom u polufinalu košarkaške Evrolige 83:86, onda je to bio Luka Dončić. Nije mario za poraz prethodne noći od Voriorsa i nije ga bilo briga što je bio usred treninga sa Mavsima u San Francisku.

ЛУКА ДОНЧИЋ ЗАБУШАВА: Словенац са тренинга Даласа шаље подршку свом Реалу (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Slovenac nije želeo da propusti "el klasiko" u Beogradu i na kraju je svojom reakcijom zapalio društvene mreže.


Dončić je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju na kojoj se vidi da je stavio laptop na teren Golden Stejta i da je tako pratio utakmicu Real Madrid - Barselona, u kojoj je "kraljevski klub" eliminisao najvećeg rivala i ušao u finale protiv Efesa i našeg Vasilija Micića.

 

Foto: Printscreen

 


Zatim, kada je meč završen i Real pobedio, zvezda Dalasa je objavila još jednu fotografiju u kojoj je eksplodirala njegova euforija: „Hajde, šta sad, dođavola“, napisao je Dončić.

 

Foto: Printscreen

 


Slovenački košarkaš bodri 'svoj' Madrid čak i kad je u punom treningu i pripremama za drugi meč zapadnog finala protiv Voriorsa. U subotu, naravno, neće propustiti finale i moraćemo da pazimo na njegovu reakciju ako "kraljevići" pobede.

Podsetimo, 2018. kada se završni turnir Evrolige igrao takođe u Beogradu, Luka Dončić je bio MVP, a Real je tada osvojio titulu pobedivši turski Fenerbahče u finalu.

BONUS VIDEO - Micić nakon neverovatne pobede

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!