KECMAN EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Poseban je osećaj igrati Fajnal-for, uspeo sam sa Partizanom (VIDEO)

A. Ilić

19. 05. 2022. u 16:11

Dušan Kecman, legendarni košarkaš Partizana i igrač koji je sa Panatinaikosom podigao trofej namenjen šampionu Evrope, govorio je za Novosti o evroligaškom Fajnal-foru i mečevima ABA lige.

КЕЦМАН ЕКСКЛУЗИВНО ЗА НОВОСТИ: Посебан је осећај играти Фајнал-фор, успео сам са Партизаном  (ВИДЕО)

FOTO: Novosti

Kecman je igrač koji zna kako se podižu pehari. U susret mečevima Olimpijakos - Efes, odnosno Barselona - Real Madrid govorio je za Novosti o predstojećem turniru Evrolige.

- Fajnal-for je najveća košarkaška predstava u Evropi. Svaki igrač koji se bavi košarkom, sanja da jednog dana završi na završnom turniru. Imao sam sreće da dva puta učestvujem na Fajnal-foru. Upravo u Beogradskoj areni smo sa dve pobede sa Partizanom izbacili favorizovani Makabi i plasirali se u Berlin, rekao je između ostalog Dušan Kecman, a kompletnu izjavu pogledajte u nastavku:

 

Fajnal-for Evrolige nije jedini košarkaški događaj koji se igra ovih dana u Beogradu.

Polufinalna serija je jako interesantna. Pokazalo se, da bez obzira što su Crvena zvezda i Partizan apsolutni favoriti bili na početku sezone, da je i Cedevita u uzlaznoj formi. Pokazali su u Ljubljani da mogu da igraju odlično i pobedili zasluženo. Budućnost je u drugom meču u Podgorici dobro igrala, Partizan je imao, da kažemo pobedu u svojim rukama, ali... Spletom okolnosti su izgubili. Jako interesnantna i neizvesna utakmica nas čeka, kao domaćin moraš da pobediš da bi se plasirao u finale. Ekipe se dobro poznaju i veliki je ulog u pitanju, rekao je Kecman.

 


BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)