LUKA DONČIĆ NAKON POBEDE: "Nikada nisam video ovako dobru igru u odlučujućoj utakmici"

Novosti online

16. 05. 2022. u 13:24

LUKA Dončić i Dalas maveriksi demolirali su Finiks sanse u sedmoj utakmici polufinala konferencije i plasirali su se u finale Zapada, gde će se sastati sa Golden Stejt voriorsima, a Slovenac je bio vidno raspoložen na konferenciji za štampu.

ЛУКА ДОНЧИЋ НАКОН ПОБЕДЕ: Никада нисам видео овако добру игру у одлучујућој утакмици

FOTO: Tanjug

Nakon meča, Dončić nije krio dobro raspoloženje.


- Ne možete sada da skinete ovaj osmeh sa lica. Ja sam zaista srećan - rekao je košarkaš Dalasa, koji je za 30 minuta postigao dabl-dabl od 35 poena i 10 skokova, uz četiri asistencije.

Rekao je i da ova pobeda za njih ne predstavlja iznenađenje.

- Iskreno, mislim da zaslužujemo ovo. Igrali smo čvrsto celu seriju. Možda nekoliko utakmica nismo bili mi, ali smo došli da pobedimo u utakmici broj sedam. Verovali smo. Naša svlačionica je verovala. Svi su verovali. Nikada nisam video ovako dobru igru u odlučujućoj utakmici. Ne mogu da se setim kada je neko poslednji put otišao na gostovanje i uradio ovo, tako da sam zaista ponosan na nas - zaključio je Slovenac.

Mavsi su bili poslednji koji su obezbedili ulaznicu za finale konferencije i sada se znaju svi parovi. Za veliko finale NBA lige će se boriti Dalas i Golden Stejt na jednoj strani, dok će na drugom delu kontinenta igrati Boston protiv Majamija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽELJKO OBRADOVIĆ OBUKAO DRES DRUGOG KLUBA: Trener Partizana se setio istorijskih momenata od pre 30 godina (FOTO)