PROCURILI GLASOVI NOVINARA: Da li ovo znači da je Nikola Jokić MVP?

Novosti online

12. 04. 2022. u 07:43

ZAVRŠEN je ligaški deo sezone, sada kreće ono najbolje što čekamo od starta - plej-of NBA lige. A pre toga treba proglasiti i MVP takmičenja.

ПРОЦУРИЛИ ГЛАСОВИ НОВИНАРА: Да ли ово значи да је Никола Јокић МВП?

FOTO: Tanjug/AP

Nikola Jokić, Džoel Embid i Janis Adetokumbo su u najužem krugu kandidata za osvajanje MVP titule ove sezone. Ko će dobiti nagradu? Odgovor se još uvek ne zna, ali postoje dobre naznake da bi to mogao da bude Srbin.

Naime, pojavio se jedan detalj na društvenim mrežama koji ukazuje na takav ishod. Novinari koji učestvuju u izboru morali su da pošalju svoje glasove, a fotografija koja je isplivala na internetu je svakako nešto što ide u prilog Jokiću.

Na njoj se vide glasovi jednog dela novinara i po tome deluje da je Nikola najbliži nagradi, ako se po jutru dan poznaje, to je to. A ruku na srce, Srbin je zaslužio da odbrani priznanje.

Denver je ušao u plej-of, a njegove partije ove sezone, bez dvojice glavnih saigrača Džamala Mareja i Majkla Portera Juniora, su nešto što NBA dugo nije video.

Uz sve to je Nikola ispisao istoriju NBA lige nedavno. Postao je prvi čovek u najjačoj košarkaškoj ligi sveta koji je u jednoj sezoni sakupio 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija.

BONUS VIDEO Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)