LUKA, "ZAŠTO BAŠ TAKO"? Dončić na neobičan način čestitao sam sebi rođendan (VIDEO)

Novosti online

28. 02. 2022. u 08:23

KOŠARKAŠI Dalasa nadoknadili su 19 poena zaostatka u četvrtoj četvrtini i pobedili Golden Stejt sa 107:101.

ЛУКА, ЗАШТО БАШ ТАКО? Дончић на необичан начин честитао сам себи рођендан (ВИДЕО)

Foto AP

Dalas je predvodio Luka Dončić sa 34 poena i 11 skokova, od kojih je pogodio dva slobodna bacanja 7,9 sekundi pre kraja i tako na najbolji način sam sebi čestitao 23. rođendan.

Spenser Dinvidi postigao je 24 poena, a Dorijan Fini Smit 14 poena uz devet skokova. Srpski centar Boban Marjanović nije igrao za Dalas.

Dalas je serijom 26:1 u četvrtoj četvrtini uspeo da preokrene, a jedini poen Voriorsa za to vreme postigao je Endu Vigins sa linije za slobodna bacanja.

U ekipi Golden Stejta najefikasniji je bio Stefen Kari sa 27 poena uz 10 asistencija, Vigins je postigao 18, a Geri Pejton 13 poena. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica utakmicu je završio sa pet poena, pet skokova, tri asistencije, dve ukradene lopte i blokadom.

Košarkaši Jute pobedili su Finiks sa 118:114. Donovan Mičel bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 26 poena, Džordan Klarkson postigao je 22, a Rudi Gober 16 poena uz 14 skokova. To je osma pobeda u poslednjih devet utakmica za Jutu, koja sada ima skor od 38 pobeda i 22 poraza.

Najefikasniji u ekipi Finiksa bio je Devon Buker sa 30 poena, sedam skokova i sedam asistencija, dok su Deandre Ejton i Kameron Džonson postigli po 23 poena.

Finiks je prvi put u dva meseca izgubio dve uzastopne utakmice. Pre ta dva poraza Sansi su nanizali osam pobeda, odnosno 19 pobeda u poslednjih 20 utakmica. Sansi su i dalje najbolja ekipa lige sa 49/12.

U ostalim utakmicama košarkaši Nju Orleansa pobedili su Los Anđeles lejkerse sa 123:95, a Los Anđeles klipersi bili su bolji od Hjustona sa 99:98. Indijana je pobedila Boston sa 128:107, a Detroit je posle produžetka pobedio Šarlot sa 127:126, košem Kelija Olinika u završnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 16:55

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!