LESOR POSLE PRVOG TRENINGA: "Nadam se da ću u istoriju upisati i svoje i ime Partizana"

Novosti online

24. 12. 2021. u 17:43

FRANCUSKI košarkaš Matijas Lesor odradio je prvi trening sa Partizanom posle koga je dao izjavu za klupski Jutjub kanal.

ЛЕСОР ПОСЛЕ ПРВОГ ТРЕНИНГА: Надам се да ћу у историју уписати и своје и име Партизана

foto: printskrin - kk partizan tv

Francuz je prošle sezone u dresu Monaka osvojio Evrokup, a sada će imati priliku da to učini sa drugim klubom. 

- Nadam se da ćemo osvajati titule i da ćemo imati uspešnu sezonu. Prošle sezone sam osvojio Evrokup sa Monakom, ne znam da li iko osvojio Evrokup dve godine zaredom, nadam se da mogu da upišem u istoriju i svoje i ime kluba - rekao je novi košarkaš Partizana.

Matijas neće biti prvi Francuz u crno-belom dresu, pošto su za Parni valjak već igrali Leo Vesterman, Boris Dalo, Bandža Si i Žo Lovernj. 

- Sve te momke poznajem od ranije, Žo mi je bio saigrač u reprezentaciji, Boris i Bandža su moji prijatelji sa kojima često pričam, pa čak i pre nego što sam potpisao. Poznajem Dangubića od ranije... Srećan sam što sam ponovo ovde, jedva čekam da ponovo istrčim pred srpske navijače i osetim atmosferu. Baš se radujem. 

Poruka za navijače?

- Partizan šampion! To je sve što mogu sad da kažem. Nadam se da ćemo biti šampioni, da ćemo osvajati trofeje. Ajdeee, zaključio je Lesor.

Lesor je danas odradio prvi trening sa crno-belima, a potom za klupsku televiziju istakao da će mu posebno zadovoljstvo biti rad sa trenerom Željkom Obradovićem.

- Najbolji trener u Evropi, čuo sam mnogo o njemu i drago mi je što ću igrati za njega -poručio je nekadašnji centar Crvene zvezde i reprezentativac Francuske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024