NIKOLA JOKIĆ OPET U CENTRU SKANDALA: Srbin razbio Vašington, pa isključen sa terena (VIDEO)

Novosti online

14. 12. 2021. u 06:48

NIKOLA Jokić briljira na parketu, praktično sam nosi Denver do plej-ofa, ali ponašanje Srbina na parketu nije baš za pohvalu.

НИКОЛА ЈОКИЋ ОПЕТ У ЦЕНТРУ СКАНДАЛА: Србин разбио Вашингтон, па искључен са терена (ВИДЕО)

Foto: AP

Posle udaranja Markifa Morisa, isključenja i suspenzije Srbin se još jednom našao u centru skandala. Naime, u trijumfu Denvera protiv Vašingtona - 113:107 Nikola Jokić je morao opet pre vremena na tuširanje.

Sudija je prošlogodišnjeg MVP-a NBA lige isključio sredinom četvrte deonice, kada je čini se sve bilo rešeno, a onda potez koji baca ljagu na ceo fenomenalan meč Jokića. Jeste Nikola primio udarac od "prljavog" Amerikanca, ali da bi bio najbolji sportista sveta trebalo bi da vidi ponašanje Novaka Đokovića.

Momak iz Sombora je bio dominantan, i za samo 31 minut na parketu postigao je 28 poena, uz čak 19 skokova, 9 asistencija i 3 ukradene lopte, šutirajući 9/14 iz igre (1/2 za tri poena) i 9/11 sa linije slobodnih bacanja.

I svi su očekivali novi tripl dabl Srbina i siguran trijumf Denvera. A onda pri rezultatu 101:83 za domaće i šest minuta do kraja meča, Spenser Dinvidi je krenuo direktno na Jokića, i udario ga laktom u lice. Dinvidi je dao koš, a Nikola pao na parket, uz bolnu grimasu.

U napadu Denvera koji je usledio Nikola je postavljao blok na vrhu reketa, a oko njega se motao ponovo Dinvidi i "maltretirao" Srbina laktovima i šakama. Jokiću se ovo nije svidelo, pa je nešto prigovorio sudijama. Sve ovo su oni jedva dočekali, i momentalno isključili MVP-ja NBA lige.

Usledila je prilično živčana reakcija Somborca, koga su saigrači i treneri "hvatali po terenu, kako on ne bi došao do svoje mete - sudije Tonija Bradersa.

Inače, posle Jokićevog isključenja Nagetsi su se "raspali", i zamalo da Vašington okrene utakmicu, ali na sreću do toga nije došlo.

U timu Denvera dobro su odigrali i Monte Moris sa 22 poena i Eron Gordon sa 16 poena. Kod Vizardsa su najbolji bili bivši igrač Partizana Davis Bertans sa 21 poenom i Bredli Bil sa 19.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!