SRBI SPREMNI ZA VELIKU NBA FRKU: Ceo Majami čeka Jokićevu braću, a oni su povukli svoj potez

Novosti online

29. 11. 2021. u 13:58

NIKOLA Jokić i Markif Moris su početkom novembra izazvali haos, a bura oko njihovog incidenta se ne smiruje ni na kraju ovog meseca. Toliko, da su sada u centru pažnje (i) braća MVP-a NBA lige.

СРБИ СПРЕМНИ ЗА ВЕЛИКУ НБА ФРКУ: Цео Мајами чека Јокићеву браћу, а они су повукли свој потез

Foto: Printskrin

Podsetimo, u završnici meča između Denvera i Majamija Markif Moris je, ničim izazvan, tokom početka kontranapada Nagetsa snažno "uleteo" u telo našeg asa

Usledio je, sekund kasnije, nesportski potez srpskog igrača, koji je sa leđa odgurnuo Amerikanca poznatog od ranije po prgavosti na terenu. Isključena su obojica, ali se na tome nije sve završilo.

Na terenu je najratoborniji bio Majamijev as Džimi Batler, koji je pretio srpskom centru, potom ga je u hodniku pozivao na tuču, a zatim se oglasio rođeni brat Markifa Morisa, Markus, i sam NBA košarkaš, član Los Anđeles klipersa.

- Čekao da mi brat okrene leđa. Zapisano - poručio je Markus Moris putem Tvitera.

Na to su reagovala Nikolina braća, Nemanja i Strahinja, a oni su i ovog vikenda u žiži javnosti.

Oni su najavili dolazak na "revanš meč" Majami - Denver, koji se igra u utorak sat i po iza ponoći po srednjoevropskom vremenu, a u međuvremenu su obrisali svoj nalog na Tviteru.

- Jokićeva braća su stvarno napravila nalog na Tviteru, pratili su samo jednu osobu, pričali sr***, skupili 50 hiljada pratilaca i onda obrisali nalog. Legendarni potezi, moram da kažem - rekla je američka novinarka Moli Morison o novonastaloj situaciji.

Kako su na pomenutoj društvenoj mreži najavili da će štititi svog brata, da li su brisanjem naloga rešili da "pređu sa reči na dela", ostaje da se vidi.

Ono što jeste sigurno, to je da se njihov najavljeni dolazak u Majami baš i ne sviđa zvezdi ekipe Hita Judonisu Haslemu.

- Ja s tim nemam nikakve veze, čoveče. Mi ćemo igrati košarkašku utakmicu. Šta je bilo, bilo je, stvarno nemam ništa s onim što se desilo. Čujem, međutim, da su Jokićeva braća kupila karte za ovaj susret. Bolje bi im bilo da se ponašaju pristojno, da ne dođu ovde da prave probleme. Majami je moj grad. Moj grad! - rekao je Haslem za "Majami Herald".

On je ranije istakao da ceni Jokića i da želi da se pomenuti incident što pre završi, a sada je dodao da bi voleo da Nikolina braća "uživaju u utakmici i posle mirno odu kući".

- Kog đavola oni kupuju karte? Da dođu i urade... šta? Ovo je moj grad. Nemoj da započinju nešto... Neka dođu, uživaju utakmici i potom neka idu kući. Niko se neće zavitlavati s njihovim bratom, mi smo tu da igramo košarku - dodao je Haslem.

Majami je dobio šest od poslednjih osam utakmica, a Denver, koji započinje turneju od sedam mečeva, izgubio je šest puta u nizu, ponajviše zbog serije teških povreda, a jednu, ne baš toliko strašnu, doživeo je i sam Nikola Jokić čiji se oporavak privodi kraju.

Da li će on uopšte igrati na parketu Hita, pitanje je na koje Nagetsi ne otkrivaju odgovor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN BORBE PROTIV DIJABETESA: Izazovi i rešenja za prevenciju i kontrolu ove hronične bolesti