MEČ ZA ANALE U LOS ANĐELESU: Tri produžetka, utakmica sezone "kralja" i neverovatna završnica!

Novosti online

27. 11. 2021. u 09:46

LjUBITELjI košarke koji vole da isprate rezultate mečeva uz kaficu jutros su mogli da vide jedan koji još uvek traje...

МЕЧ ЗА АНАЛЕ У ЛОС АНЂЕЛЕСУ: Три продужетка,  утакмица сезоне краља и невероватна завршница!

Tanjug/AP

U Srbiji se probudio novi dan, a u Los Anđelesu još se igrala košarka. Nestvaran meč odigrali su Los Anđeles Lejkersi i Sakramento Kingsi, nakon tri luda produžetka slavili su gosti 137:141.

Čitav meč nagoveštavao je veliku borbu. Sve do pred početak poslednje četvrtine, nijedan tim nije mogao da se pohvali da je došao do dvocifrene prednosti. U jednom momentu su to učinili Lejkersi, poveli su sa 86:73, delovalo je da su tada prelomili meč, ali se Sakramento bez ikakvih problema vratio.

Minut pred rkaja regularnog toka meča Lebron Xejms je pogodio za vođstvo, odgovorio je odmah Dearon Foks, Džejms je oprobao šut sa distance u završnici, ali nije se isplatilo to što je preuzeo odgovornost.

Nije ništa manje zanimljivo bilo ni u produžetku, Lejkersi su poveli poenima Dejvisa, a Badi Hild je četiri sekundi pre kraja prvog produžetka pogodio za novo izjednačenje. Još jednom je u odlučujućem napadu pokušao "kralj", ali je bio neprecizan.

Dosta zanimljiviji bio je drugi produžetak. Lebron je sa penala anulirao prednost rivala, Foks je doneo novo vođstvo Kingsima, a potom konačno u "klač" situaciji pogađa Džejms za novih pet minuta igre.

Sakramento je stigao do velikih +7 na minut i po do kraja, krckao je tu prednost tim iz Los Anđelesa, posle trojke Rasela Vestbruka došao je i na samo posed zaostatka, ali ruka nije zadrhtala blistavom Badiju Hildu i pobeda je ostala u rukama Kingsa.

Džejms je ubacio 30 poena uz sedam skokova i 11 asistencija, a poen manje ubacio je Rasel Vestbruk, ali i tripl-dabl učinkom, pošto je uhvatio 10 skokova i dodao 11 asistencija. Entoni Dejvis je ubacio 23 poena uz osam skokova i četiri asistencije, a Malik Monk je takođe "dobacio" do 20 poena.

Na drugoj strani, istakao se Dearon Foks koji je bio jedan od junaka ove velike pobede. Postigao je 34 poena uz 15/32 iz igre, uhvatio je šest skokova i dodao je osam asistencija. Čovek koji je osigurao trijumf, Badi Hild je ubacio 25 poena uz četiri skoka i šest asistencija, dok je Tajris Halibarton takođe bio veoma dobar sa 19 poena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024