BIVŠI TRENER CRVENO-BELIH: Najinteresantniji "večiti derbi", Zvezda igra jače takmičenje...

Novosti online

11. 11. 2021. u 17:22

BLIŽI nam se novi košarkaški "večiti derbi", ovaj posebnu pažnju javnosti privlači zbog trenera na klupama. Sa jedne strane Dejan Radonjić, a sa druge Željko Obradović.

БИВШИ ТРЕНЕР ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Најинтересантнији вечити дерби, Звезда игра јаче такмичење...

FOTO: Č. Vuković

Košarkaški trener Dragan Šakota, koji je svojevremeno vodio Crvenu zvezdu, za portal "BH basket" govorio je o derbiju. 

- Slažem da je ovo možda najinteresatniji derbi poslednjih godina. Zvezda je kao tim formiranija, sa druge strane imamo Partizan, koji ima novog trenera. Možda Partizan još nije na nivou koji bi Željko Obradović želeo. Tu mislim na uigranost. Nisu još ni završili tim, možda dovedu neke nove igrača. Zvezda igra jedno takmičenje koje mnogo jače mislim na Euroligu. Partizan te vrste utakmica još nije okusio. Ništa me ne bi iznenadilo u bilo kom pravcu da ode utakmica - govori Šakota. 

https://www.facebook.com/nportal.rs

FOTO: KSS

Dotakao se i tenzija u srpskoj košarci. 

- Imam neki utisak da se stvari smiruju, vijdelo se po reakciji Željka Obradovića protiv FMP-a, nikom nije stalo do toga što se tiče aktera, i treba da postoji više takvih reakcija. Sigurno da nema zle krvi među timovima i igračima, kao što je možda nekada bilo. Postoji preduslovi da bude dobra utakmica. Svima je stalo da bude utakmica fer i sportska predstava. Treba da gajimo derbi na najbolji mogući način. Želio bih da to bude pravi derbi i da se priča da je sve bilo korektno - istakao je Šakota.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju