RADONJIĆ OČEKUJE TEŽAK MEČ: Uz podršku navijača do važnih bodova protiv Panatinaikosa

Novosti online

03. 11. 2021. u 19:00

TRENER Crvene zvezde Dejan Radonjić očekuje težak meč protiv Panatinaikosa u Evroligi, ali veruje da uz pomoć navijača crveno-beli mogu da iznenade favorizovanog protivnika.

РАДОЊИЋ ОЧЕКУЈЕ ТЕЖАК МЕЧ: Уз подршку навијача до важних бодова против Панатинаикоса

AdmiralBet ABA League / Dragana Stjepanović

- Svesni smo da nas očekuje težak meč protiv dobre ekipe koja je to pokazala i koja ima kvalitet kao i sve ekipe u Evroligi, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić pred duel sa Panatinaikosom.


Crveno-beli sutra od 18 sati dočekuju grčki tim u hali "Aleksandar Nikolić" u 8. kolu Evrolige.

- Igrama do sada pokazali da mogu da svaladaju i prvaka Evrope i to velikom razlikom. Imaju igrače koji mogu mnogo toga na terenu i napadački i odbrambeno. Moramo biti spremni na sve, na čitanje odbrana, na našu igru u odbrani kao i do sada, naravno sve ono što smo prošli uz svu problematiku koju smo imali, izostanke igrača… Imaju i drugi tih problema, ali nama to jako dugo traje i nije lako - rekao je Radonjić novinarima u hali "Aleksandar Nikolić".

Radonjić ni za ovaj meč neće moći da računa na Nikolu Ivanovića i Erona Vajta, koji se postepeno oporavlja od loma ruke koji je zadobio upravo na prijateljskoj utakmici sa Panatinaikosom u Minhenu, dok će Branko Lazić biti u timu za sustrašnji duel.

- Želimo da uđemo u utakmicu sa PAO uz sav respekt, uz veliku podršku navijača i da dužim intervalima dobre igre gradimo rezultat i dođemo do važnih bodova - poručio je Radonjić.

Krilini košarkaš Zvezde Marko Simonović takođe očekuje veliki borbu na parketu Pionira.

- Očekujem težak meč, lično mislim da su mnogo bolji nego što to pokazuje njihov trenutni plasman na tabeli. Kvalitetna ekipa sa mnogo dobrih pojedinaca i sa trenerom Priftisom koji je imao velikih uspeha sa Uniksom i koji ima sistem i gaji tu srpsku školu košarke. Ako se ne varam, neće biti Nedovića koi je njihov najbolji igrač uz Papapetrua i Mejkona. Imaće dakle taj hendikep, ali izuzetno su opasni i moramo da budemo na maksimumu - rekao je Simonović.

Ovo će biti 15. duel dva tima (trenutni skor je 7-7), a obe ekipe trenutno imaju po dve pobede i pet poraza u Evroligi.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)