"OBRADOVIĆ JE 'KRIVAC' ŠTO I OVE SEZONE IGRAMO ABA LIGU": Marinović otkrio kako je Žoc pritekao Borcu u pomoć

Novosti online

31. 10. 2021. u 09:44

KOŠARKAŠI Borca nisu uspeli da prekinu seriju pobeda Partizana. Crno-beli su slavili u Čačku sa 86:68, a utiske posle meča izneo je Marko Marinović.

ОБРАДОВИЋ ЈЕ КРИВАЦ ШТО И ОВЕ СЕЗОНЕ ИГРАМО АБА ЛИГУ: Мариновић открио како је Жоц притекао Борцу у помоћ

FOTO: KK Mornar/MEDIA Pro/ABA liga

Trener Čačana otkrio je jedan nepoznat detalj. Naime, on je istakao da je Željko Obradović pomogao Borcu da prošle sezone ostane deo elitnog društva na Jadranu.

- Želim da se zahvalim Obradoviću, on je jedan od 'krivaca' zašto igramo ABA ligu i ove sezone. Pritekao nam je u pomoć, pomogao nam i podigao nas. Ulio nam je svima samopouzdanje da izdržimo i na kraju smo opstali. Zahvalan sam mu od srca i poželeo bih njemu i Partizanu svu sreću u nastavku sezone. Hvala i publici koja je došla u ovolikom broju. Nismo pružili dostojan otpor, ali nije moglo bolje u ovom momentu. Nadam se da će nastaviti da nas prate - rekao je Marinović.

Potom se okrenuo analizi utakmice. Problem za njega bila je i povreda jednog od najvažnijih igrača pred početak meča.

- Znali smo šta nas očekuje, ali je očigledno da nam je nedostatak Lautara Lopeza teško pao. Organizaciono nismo bili dobri, Partizan je celu utakmicu vršio opstrukciju igre i to im je polazilo za rukom. Popravili smo skok i time sam zadovoljan. Idemo dalje, pripremamo se za ekipe koje su našeg kvaliteta. Naredni rival je Studentski centar i idemo dalje - zaključio je strateg Borca.

BONUS VIDEO: Detalj izvan stadiona Partizana

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri