NIKOLA JOKIĆ SE POVREDIO: Sa bolnom grimasom držao se za koleno, "razbijao" Gobera, pa zabrinuo Denver! (VIDEO)

Novosti online

27. 10. 2021. u 07:47

NOVA loša noć za Denver nagetse, a pored poraza od Jute brine mnogo više povreda Nikole Jokića. Srbin je zbog povrede kolena propustio celo drugo poluvreme u porazu 122:110 (35:31, 31:33, 25:26, 31:20)

НИКОЛА ЈОКИЋ СЕ ПОВРЕДИО: Са болном гримасом држао се за колено, разбијао Гобера, па забринуо Денвер! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Jokić je po običaju bio najefikasniji na terenu dok je bio u igri, potom se dogodio trenutak koji je zabrinuo ceo Denver. 

Pri sudaru sa francuskim centrom Rudijem Goberom Jokić je doživeo povredu zbog koje je propustio drugo poluvreme, a sve se dogodilo kada je Gober udario kolenom o koleno Srbina. 

Srpski centar je na parketu završio nakon neprijatnog udarca, a slika kako se sa bolnom grimasom drži za koleno obišla je planetu. Američki komentatori govorili su u toku prenosa da je dobra stvar što je udarac bio direktno koleno o koleno jer se u tom slučaju ne radi o izvrtanju. 

Srbin je bio dominantan na terenu pre povrede, ubacio je 24 poena uz šest skokova i isto toliko asistencija. 

Do kraja meča 21 poen ubacio je Vil Barton, jedan manje Eron Gordon, dok je 19 upisao Monte Moris. 

Jutu je predvodio Gober sa 23 poena i 16 skokova, Donovan Mičel je uz 22 poena imao i šest asistencija, dok je Džordan Klarkson ubacio 19 poena. 

Denver je tako posle dve startne pobede doživeo dva uzastopna poraza, ali sve u Nagetsima će od ovog poraza daleko više brinuti stanje Nikole Jokića...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024