IZNENAĐEN SAM ŠTO SAM JOŠ UVEK ŽIV: Kontroverzni Rodman bez dlake na jeziku - "mislili su da ću odavno umreti"

Novosti online

18. 08. 2021. u 17:37

JEDAN od najkontroverznijih košarkaša svih vremena bez sumnje je Denis Rodman. Čovek koji je na terenu bio jedan od najboljih, a van terena je ludovao i pravio neverovatne gluposti.

ИЗНЕНАЂЕН САМ ШТО САМ ЈОШ УВЕК ЖИВ: Контроверзни Родман без длаке на језику - мислили су да ћу одавно умрети

Foto: Tviter

Takođe, on je čovek koji uvek kaže ono što misli. Tako je bilo i sada u novom intervjuu.

- Iznenađen sam što sam još uvek ovde. Mnogi su mislili da ću umreti sa 40, 45, 50 ili 55 godina. Napunio sam 60 i razmišljam 'Vau, još sam tu'. Neko mora da mi je stavio ruku na rame i rekao da imam još stvari da ispunim za ljude širom sveta, rekao je Rodman za "WSVN".

Govorio je i o Majklu Džordanu. 

- Majkl je na Jupiteru trenutno i ima sopstveni teren za golf. Nije me još uvek pozvao tamo. Naravno, čujem se sa Džordanom s vremena na vreme, još uvek je Majkl.

Rodman je pet puta osvajao NBA ligu, a 1999. godine je bio na raskrsnici, mnogi timovi su ga želeli, među njima je bio i Majami sa Petom Rajlijem.

- Rajli je mnogo kul lik. Dosta ekipa me je htelo te godine, imao sam još malo goriva u rezervoaru. Pet je bio previše ponosan čovek, rekao je kako sam ja previše za njih i kako ne zna kako bi se izborili sa mnom. Kako su onda uspeli da se izbore sa tolikim brojem igrača u Majamiju? Bilo je mnogo gorih tamo. Brate, ja sam pobednik. Bio sam pobednik toliko dugo. Zaslužio sam to mesto u Hitu, voleo bih da je tada povukao obarač i doveo me, završio je Rodman.

Rodman je na terenu bio jedan od najboljih igrača u istoriji. Podatak da ima pet prstenova dovoljno govori. Međutim, mnogo je veći trag ostavio po dešavanjima van terena. Korišćenju droga, prostitutki, raznih opijata, alkoholom, vezi sa Karmen Elektrom. Takođe je i čovek koji je bio u Severnoj Koreji kod lidera Kim Jong-una. Bio je jedan od prvih Amerikanaca koji ga je upoznao.

(Mondo) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024