OSVOJILA TRI MEDALJE U DRUGOM STANJU: Valerijen Vukosavljević trudna igrala OI, Eurobasket i završnicu Francuskog prvenstva (FOTO/VIDEO)

Novosti online

11. 08. 2021. u 15:04

SRPSKA snajka, Valerijen Vukosavljević nedavno je u Tokiju osvojila bronzanu medalju. To je treće odličje kojim se ova Francuskinja okitila ove godine, ali glavni "trofej" tek treba da uzme u ruke - Valerijen očekuje bebu.

ОСВОЈИЛА ТРИ МЕДАЉЕ У ДРУГОМ СТАЊУ: Валеријен Вукосављевић трудна играла ОИ, Еуробаскет и завршницу Француског првенства (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Printskrin Instagram/valeriane_ayayi

- Šampion Francuske, vicešampion Evrope i olimpijska bronza, ali moja najbolja medalja je sve vreme bila topla. Sad je vreme da se odmorim, uživam u ovoj trudnoći sa mužem i porodicom! Vraćam se na terene posle pauze. Novi susret vam zakazujem za 2022. godinu, kada ću biti ponovo na parketu i kao i uvek sa velikim ciljevima - napisala je Valerijen na Instagramu.

Valerijen je od 2019. godine u braku sa Filipom Vukosavljevićem.

Filip je takođe košarkaš koji je nastupao u Proleteru i Borcu iz Čačka pre nego što se otisnuo u inostranstvo. Zatim je igrao za AEK iz Larnake, za Rilski, Kolin, Decin i USK iz Praga. Upravo u Pragu je upoznao buduću suprugu koja je u to vreme igrala za žensku sekciju istog kluba.

Ona je nastupala i u ženskoj NBA ligi i to za ekipu San Antonio sparksa. Sa Francuskom je pored ovogodišnjih medalja osvojila još tri evropska srebra - 2013, 2017. i 2019. , koju je proslavila sa saigračicama na svadbi u Beogradu gde je turnir i igran.

Trenutno nastupa za Basket land iz gradića Mon de Marsana na jugozapadu Francuske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)