PARTIZAN KRENUO SA PRIPREMAMA: Zagorcu čudno bez Veličkovića, Trifunović ističe napad na sve trofeje

Novosti online

10. 08. 2021. u 17:39

KOŠARKAŠI Partizana, doduše nekompletni počeli su pripreme za novu sezonu. Među onima koji su se našli na prozivci su Rade Zagorac i Uroš Trifunović.

ПАРТИЗАН КРЕНУО СА ПРИПРЕМАМА: Загорцу чудно без Величковића, Трифуновић истиче напад на све трофеје

FOTO: N. Paraušić

Crno-beli su napravili ambiciozan projekat, na mesto trenera je došao legendarni Željko Obradović, a klub je doveo nekoliko zvučnih pojačanja.

Zagorac je za klupsku televiziju govorio koliko mu nedostaje Novica Večičković koji je završio karijeru. Trenutno je najstariji, bar dok se ne priključe novajlije.

- Malo neobična uloga, najčudnije mi je što je početak priprema, a nema Novice. Stvarno, ima dosta nekih mladih i talentovanih igrača koje polako upoznajem, ali vreme brzo prolazi, pa sam i ja desetak godina stariji od njih - rekao je krilni košarkaš i nastavio:

- Po završetku sezone sam odmorio petnaestak dana i počeo sam odmah da treniram. Nadam se da sam odradio dobar posao i nadam se da će se to videti na terenu.

Navijači Paritzana mnogo očekuju ove sezone. Zagorac se već susreo sa psihološkim pritiskom, pa će mu možda to pomoći sada.

- To je nešto na šta akontaciono pristajete po dolasku u Partizan. Ja sam to imao od samog dolaska i ne mogu da kažem da sam se u potpunosti izborio sa time. To je još jedan izazov kome se istinski radujem - zaključio je Zagorac.

Uroš Trifunović je neko od koga se očekuje da dodtano eksplodira. On je radio individualno sa Aleksandrom Matoviće, ali rad sa Željkom Obradovićem je nešto posebno.

- Partizan ima najveća očekivanja uvek, ništa to nije novo. Mi ćemo učiniti sve da osvojimo sve trofeje. O Željku ne treba trošiti reči, svi znamo kakav je trener, počastvovan sam što radim sa njim. Mislim da je u Evrokupu malo teže sada u nokaut fazi, jer se igra samo jedna utakmica. ABA liga je iz godine u godinu sve jača, biće zanimljivo - istakao je mkadi bek.

Podsetimo, Partizan je do sada angažovao Kevina Pantera, Zeka Ledeja, Aleksu Avramovića, Rodionsa Kuruksa, Dalasa Mura i Alena Smailagića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju