PARTIZAN U OFANZIVI NA BJELICU: Dva puta nisu uspeli, imaju i treći pokušaj

Novosti online

27. 07. 2021. u 11:08

PARTIZAN polako sklapa mozaik za narednu sezonu.

ПАРТИЗАН У ОФАНЗИВИ НА БЈЕЛИЦУ: Два пута нису успели, имају и трећи покушај

foto: Tviter

Kako saznaje MaxBet sport, crno-beli nisu odustali od Nemanje Bjelice (33). Prva dva pokušaja da ga dovedu u Humsku nisu uspela, ali pokušaće Beograđani i “treću ofanzivu” na reprezentativca Srbije. Ko zna, možda treća bude sreća.

Na ruku Partizanu ide i činjenica da je od 1. avgusta Bjelica slobodan igrač. Dakle, Majami neće da ga zadrži, pa su šanse crno-belih u startu sada veće. Možda će i neki klubovi Evrolige da “zagrizu” za Bjelicu, ali Partizan je sa Panterom i Lidejom pokazao da može da se nosi sa njima kad ozbiljno želi nekog igrača. Jedan od tih koje ozbiljno žele je i Bjelica.

Podsetimo, do sada su u Humsku stigli Kevin Panter, Zek Lidej, Rodions Kuruks, Dalas Mur i srpski reprezentativac Aleksa Avramović. Ugovor je produžio mladi Aleksa Stepanović . Crno-bele su napustili Rašon Tomas, Ognjen Jaramaz, Erik Mika, Džoš Perkins, Nikola Janković, a u penziju je otišao kapiten Novica Veličković.

Ne bi bilo iznenađenje da Nemanja Bjelica bude šesto pojačanje tima Željka Obradovića.

(MaxBet sport)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu