ČOVIĆ O ZVEZDINIM POJAČANJIMA: Kalinić nije skup, odbio milione od Barselone, ali mi smo daleko od toga

V. N.

17. 07. 2021. u 21:07

AKTUELNI predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović, bio je gost emisije "Jutro" na TV Prva i tom prilikom se dotakao nedavnog povratka Nikole Kalinića na Mali Kalemegdan, ali se osvrnuo i na sve češće spominjanje plejmejkera Stefana Jovića kao još jednog povratnika u četu trofejnog trenera Dejana Radonjića.

ЧОВИЋ О ЗВЕЗДИНИМ ПОЈАЧАЊИМА: Калинић није скуп, одбио милионе од Барселоне, али ми смо далеко од тога

Foto: Tanjug/Milica Nikolić

- Videćemo, život me je naučio da ništa nije gotovo, dok nije gotovo - odgovorio je Čović na pitanje voditeljke veznao za Jovića pa potvrdio da se u planu ima još nekoliko dolazaka.

- Radi se na još nekoliko pojačanja, sa našim konceptom kupujemo domaće i orijentacijom ka našim igračima. Iza nas je veoma naporna i uspešna sezone, napravljeno je veliko opterećenje što se tiče finansija. Izbori u Zvezdi su početkom septembra, borićemo se dalje pa ćemo videti.

Osvrnuo se i na finansijski aspekt Kalinićevog povratka.

- Došao je Nikola Kalinić kao i ostali momci. Sklapa se jedna sasvim pristojna ekipa koja će biti spremna da izdrži velika iskušenja na svim frontovima. Ne miruje ni naša konkurencija, ali ne plaši nas to. Svako neka radi što je njihov posao. Moram i da naglasim, cifre koje su pominju oko Kalinića su avioni i kamioni, ja ih čitam tako što neko kroz njih neko pokušava da napravi alibi za neke druge cifre koje izgleda ispadaju iz aviona. Nikola je odbio ponudu od dva miliona evra godišnje od Barselone, a mi smo daleko od toga - poručio je Čović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a