TERZIĆ PROKOMENTARISAO BOMBASTIČNE TRANSFERE KK PARTIZAN: Šta da kažem o imenima koja se provlače po medijima? Ja sanjam Ligu šampiona

Novosti

07. 07. 2021. u 17:07

SPORTSKA tema broj jedan u Srbiji, pored Novaka Đokovića, svakako je košarkaški prelazni rok i pojačanja koje je doveo Partizan i koje će navodno dovesti.

ТЕРЗИЋ ПРОКОМЕНТАРИСАО БОМБАСТИЧНЕ ТРАНСФЕРЕ КК ПАРТИЗАН: Шта да кажем о именима која се провлаче по медијима? Ја сањам Лигу шампиона

Foto: FK Crvena zvezda, KK Partizan, KSS

Na klupu se vratio trenerski mag Željko Obradović, a zasada su crno-beli potpisali i Kevina Pantera, Aleksu Avramovića i Zeka Lideja. 

Komentar o tim trensferima zatražili su i od generalnog direktora fudbalskog kluba Crvena zvezda, Zvezdana Terzića, a on je diplomatski zaobišao odgovor i usput je poručio kako ga interesuje samo njegov tim i put ka Ligi šampiona.

Foto: FK Crvena zvezda

- Ne znam šta bih rekao za ulaganja u KK Partizan, jer košarku zaista slabo pratim i ta imena koja se provlače kroz medije mi ništa ne znače. Pratim fudbal, Zvezdu, to tržište, Evropsko prvenstvo. Sanjam Zvezdu u Ligi šampiona ponovo - izjavio je Terzić za klupski sajt.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna