BUDUĆNOST SE OGLASILA GOSPODSKIM SAOPŠTENJEM: Nikola, srećno! Uprkos napora nismo mogli da ga zadržimo!

Novosti online

19. 06. 2021. u 15:50

KOŠARKAŠKI klub Budućnost izdao je saopštenje povodom prelaska Nikole Ivanovića iz plavo-belog tabora u redove Crvene zvezde.

БУДУЋНОСТ СЕ ОГЛАСИЛА ГОСПОДСКИМ САОПШТЕЊЕМ: Никола, срећно! Упркос напора нисмо могли да га задржимо!

FOTO: ABA liga (Budućnost VOLI)

Crnogorski tim u proglasu doskorašnjem košarkašu želi puno sreće u nastavku karijere. 

- Nikola nakon osam godina napušta naš klub. DŽoni je bio sinonim Budućnost Volija, igrač u čijim maestralnim partijama smo uživali dugi niz godina. Nikola činio si godinama da se ponosno osjećamo, da jedan "naš mali iz Šargarepe" predvodi "plavo-bijele" i u ABA ligi i u Evropi. Upravo si ti bio ključan čovjek u najvećem sportskom uspjehu kluba i time si zaslužio mjesto među najvećim. Želimo ti puno sreće u daljoj karijeri i profesionalnom angažmanu, znaš da će Budućnost uvijek biti tvoja kuća - ističe se u saopštenju.

Takođe, navedeno je da Budućnost nije mogla da zadrži plejmjekera.

- Uprava kluba je sve uradila da zadrži Nikolu, ali iskreno nije imala ni šansu da uspije u tome. Ipak, prioritet mu je bilo igranje u Evroligi. Molimo navijače Budućnost Volija da bez obzira na to što su teško prihvatili informaciju o njegovoj novoj igračkoj adresi spuste tenzije, jer je to pravi način da dostojanstveno podrže Klub u susret novoj sezoni i novim pobjedama. A Nikola, kao i svi igrači, ima pravo da ide gđe misli da mu je bolje. Na kraju krajeva, kada se osvrnemo iza sebe... ovo jeste samo sport - zaključeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)