PANATINAIKOS TRAŽI OGRANIČENJE PLATA U EVROLIGI: Čelnici grčkog tima govorili i o potvratku Obradovića

Novosti online

17. 06. 2021. u 15:48

GRČKI evroligaš Panatinaikos održao je konferenciju za medije na kojoj se govoorilo o trenutnom momentu u kome se klub nalazi.

ПАНАТИНАИКОС ТРАЖИ ОГРАНИЧЕЊЕ ПЛАТА У ЕВРОЛИГИ: Челници грчког тима говорили и о потвратку Обрадовића

Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Dimitris Janakopulos ostaje na čelu kkluba, ali neće dodatno finansijski pojačati klub. 

- Biće ovo još jedna teška sezona za Panatinaikos. Mi ćemo slediti isti model, s tim što će naš budžet u potpunosti zavisiti od prihoda, poručio je generalni direktor kluba Panajotis Triantopulos koji ističe da je klub i dalje na prodaju. 

- Sve je promenjeno zbog kovida. Naš prioritet je da osiguramo zakup hale OAKA kako bismo je koristili u narednih 49 godina.

Prema njegovim rečima promene u Evroligi su najava budućih koraka.

- Ulazak u Odbor (Evrolige) je veliki uspeh za klubove jer su do sada ulagali novac bez odgovarajućih prihoda i to mora da se menja. Potrebno nam je više timova koji će da slede naš trenutni model i ne da ne zavisie od silnih miliona uzetih iz džepova njihovih vlasnika. Čak smo predložili da se ograniče plate u Evroligi. Ne razmišljamo samo o sadašnjosti, već i o budućnosti", dodao je direktor PAO koji je ponovio demanti da je klub imao bilo kakav kontakt sa Željkom Obradovićem s temom njegovog mogućeg povratka u Atinu.

Dodao je da će Panatinaikos prvo razgovarati sa aktuelnim trenerom Odedom Katašom, a zatim će odličiti o budućem smeru tima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili