BOGDAN O ODLASKU IZ KINGSA: Rekao sam sebi, "Ok, ne žele me"! Zbog ovoga je "utišao" publiku u Filadelfiji...

Novosti online

16. 06. 2021. u 17:11

SRPSKI košarkaš Bogdan Bogdanović govorio je za američke medije gde se dotakao brojnih tema.

БОГДАН О ОДЛАСКУ ИЗ КИНГСА: Рекао сам себи, Ок, не желе ме! Због овога је утишао публику у Филаделфији...

Foto: AP

Reprezentativac naše zemlje govorio je o trejdu u Atlant iz redova Sakramento Kingsa. 

- Pre nego što je sve počelo, obavio sam razgovor sa Kingsima, želeo sam da ostanem, jer su mi se kultura i sve ostalo, odnos sa saigračima, dopalo. Osećao sam da su voleli da igraju sa mnom. I osećao sam da smo mi tamo nešto napravili. Ali onda su otpustili Vlada (Divca), održali su potom sastanak sa svima, sve je izgledalo u redu i rekao sam da ne razmišljam o odlasku. Dakle, ne kažem da sam tamo bio zbog Vlada, ali održi se sastanak, a zatim bum, niko ništa ne govori i promene se dešavaju. Rekao sam: ’Nešto se događa’. Vlasnik mi je rekao da žele da zadrže tim, ali da bi možda nešto trebalo da se menja, novi početak, itd, počeo je Bogdanović... 

Tokom priprema u otadžbini dobio je poziv koji je sve promenio. 

- Potom sam bio u Srbiji, trenirao, tokom leta nisam razgovarao ni sa kim osim sa saigračima iz Kingsa. Nisam znao šta će se dogoditi. I onda su oni želele da me trejduju i rekao sam: ’Okej, ne žele me’, ’Zašto uopšte razmišljam o tome?’“. Želeo sam da pronađem najbolju opciju za mene i moju porodicu. Hoksi su mi savršeno odgovarali.

Izgleda da je sa Trejom Jangom uspeo da se poveže na pravi način.

- Obojica smo takmičari. On želi da pobeđuje. Pre svega želi da radi, pošto zna da sve što je dobio nije dobio lako. Ja to isto osećam u svojoj priči. Lako je komunicirati sa takvim čovekom.

Otkrio je i šta mu je prolazilo kroz glavu kada je jednim potezom učitao Filadelfiju. 

- Promašio sam nekoliko šuteva, bili su sve glasniji i ja sam uradio to. Jednostavno je izašlo iz mene. Prirodno je bilo, osećam da je bilo i interesantno, istakao je Bogdan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri