MINISTAR UDOVIČIĆ IZNENADIO KOŠARKAŠICE NA TRENINGU: Podrška pre velikih takmičenja koja slede

Tanjug

05. 06. 2021. u 13:12

MINISTAR omladine i sporta Vanja Udovičić iznenadio je danas na treningu najbolje košarkašice Srbije, koje se za gust takmičarski raspored ovog leta pripremaju u Beogradu.

МИНИСТАР УДОВИЧИЋ ИЗНЕНАДИО КОШАРКАШИЦЕ НА ТРЕНИНГУ: Подршка пре великих такмичења којa следе

FOTO: MOS

Žensku košarkašku reprezentaciju od 17. do 27. juna očekuje Evropsko prvenstvo u Španiji i Francuskoj, a samo mesec dana nakon toga i Olimpijske igre u Tokiju.

Kako je saopšteno, ministar Udovičić je nastavio da posećuje sve srpske sportiste prilikom pripremnih i takmičarskih procesa, kako bi se lično uverio da svi imaju najbolje uslove.

- Kao bivši reprezentativac i neko ko potpuno razume sve izazove s kojima se sportisti susreću na svakodnevnom nivou, ministar Udovičić nastoji da pored institucionalne podrške koju Ministarstvo omladine i sporta kontinuirano pruža sistemu sporta u Srbiji, i neformalnim razgovorom sa samim sportistima čuje njihova iskustva i pruži im dodatnu podršku pred međunarodna takmičenja - stoji u saopštenju Ministarstva.

Ženska košarkaška selekcija Srbije osvojila je bronzanu medalju 2016. godine na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru i bronzu na Evropskom prvenstvu 2019. godine, kada je jedan od gradova domaćina bio Beograd.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)