USTAŠKO SLAVLJE HRVATSKIH REPREZENTATIVACA: Lovren i Brozović urlaju "Za dom spremni", isplivao snimak (VIDEO)

Novosti online

19. 12. 2022. u 12:00

HRVATSKI reprezentativci Dejan Lovren i Marčelo Brozović su sinoć, nakon dočeka fudbalera u Zagrebu, tokom privatne žurke uzvikivali ustaške parole i pevali pesme Marka Perkovića Tompsona.

УСТАШКО СЛАВЉЕ ХРВАТСКИХ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА: Ловрен и Брозовић урлају За дом спремни, испливао снимак (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk/EpicBrozo Caffe Bar

Lovren i Brozović su u jednom kafiću u Velikoj Gorici nastavili "slavlje" uz pesme Marka Perkovića Tompsona "Kninska kraljica" i "Čavoglave", a potom vikali "Za dom spremni".

To je samo još jedan od primera ustašluka u Hrvatskoj, gde očigledno ne postoji nikakva razlika između sporta i politike.

Prošle nedelje je "Hrvatski tjednik", poznat po skandaloznim naslovnim stranama, objavio karikaturu preko cele naslovnice na kojoj je predstavljen predsednik Srbije Aleksandar Vučić kako vozi traktor.

Foto: Privatna arhiva

Pored traktora je nacrtan golman Kanade Milan Borjan, rodom iz Knina, dok je sve "začinjeno" ćiriličnim tekstom: "Srećan put, traktoristi!"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (32)