"NISMO OBRAĆALI PAŽNJU NA ARGENTINU": Hrvati se ne plaše Mesija i "gaučosa"

Tanjug

10. 12. 2022. u 14:08

Argentinci su puni motiva jer je Brazil ispao i oni zbog toga slave, dok nas čeka težak posao, izjavio je sinoć selektor reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić, a prenosi indeks.hr.

НИСМО ОБРАЋАЛИ ПАЖЊУ НА АРГЕНТИНУ: Хрвати се не плаше Месија и гаучоса

FOTO: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske plasirala se u polufinale Mundijala u Kataru, pošto je sinoć u prvom četvrtfinalu savladala Brazil 1:1 (0:0) - 4:2 penalima. U polufinalu Hrvate očekuje utakmica sa selekcijom Argentine, koja je u u četvrtfinalu pobedila Holandiju.

- Nismo obraćali puno pažnje na Argentinu. Imaće ogromnu podršku. Mesi im je i dalje glavni igrač i igra sjajno. Ostali se menjaju. Tu je Di Marija, ima mlađih igrača. Sve će zavisiti od nas. Ne budemo li pravi, sve je manje važno. Ranjivi su, imali su 2:0, a onda je bilo 2:2. Napravićemo analizu, trudićemo se", izjavio je selektor Hrvatske.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)